Gezuar 2011

1 Janar, 2011
nga

0

  Me shprese qe 2010 te kete qene nje vit i lumtur per te gjithe ju, Blogshkenca ju uron qe 2011 tju rezervoje akoma me surpriza te bukura, shendet, sukses dhe arritje te medha! GEZUAR!!!   GEZUAR!!!   GEZUAR!!!  

Posted in: Uncategorized

Nje vit plot shkence

30 Dhjetor, 2010
nga

5

Blogshkenca ne bashkepunim me Peshkun pa uje kete fundvit publikojne listen e zbulimeve me te rendesishme shkencore te 2010. Jetojmë në shekullin e shkencës dhe teknologjisë; dija jonë mbi botën rritet me hapa marramendase. Edhe gjatë 2010 arritjet e shkencës ishin të panumërta. Por cilat ishin midis gjithë këtyre arritjeve ato më të rëndësishmet, që […]

Dita boterore kunder Sides

30 Nëntor, 2010
nga

0

1 Dhjetori eshte dita boterore kunder Sides. Nje dite ne te cilen secili duhet te ndergjegjesohet dhe te ndergjegjesoje te tjeret mbi rrezikun e kesaj semundjeje qe vazhdon te perhapet dhe te marre jete njerezish. Worldaidsday.org faqja e internetit e nje organizate angleze kunder sides, ofron nje sere sugjerimesh si te kontribuoje gjithsecili ne sensibilizimin […]

Posted in: AIDS / SIDA, mjekesi

Gezuar festat!

28 Nëntor, 2010
nga

3

  Blogshkenca ju uron te gjitheve gezuar festen e pavarasise dhe diten e clirimit! URIME!!!

Posted in: Uncategorized