Browsing All Posts published on »Gusht, 2007«

Zbulimi i planetit më të vjetër mahnit shkencëtarët!

31 Gusht, 2007 nga

190

Astronomë amerikanë dhe kanadezë kanë zbuluar planetin më të vjetër i cili rrotullohet rreth dy yjeve në konstelacionin e Akrepit. Ai është tepër i ndryshëm nga Toka dhe planetët e tjerë që sillen rreth Diellit dhe kjo mund të jetë shenjë se kemi të bëjmë me një kategori të panjohur më parë planetesh në atë […]