Nje hap me prane origjines (video)!

Posted on Shtator 17, 2007 nga

0Pas lajmit te dhene pak dite me pare per zbulimin e 9 galaksive me te hershme te universit, ju ofrojme nje video qe shpjegon ne menyre te qarte dhe te thjeshte zbulimin e bere. Videoja e krijuar nga Hubblecast eshte anglisht dhe shpjegon zbulimin e bere si dhe menyren si eshte zbuluar.

Advertisements