T-shirt “WiFi”

Posted on Tetor 14, 2007 nga

0Për të apasionuarit e internetit është jo vetëm trendy, por pothuajse e domosdoshme dhe s’mund të mungojë në raftet e tyre: kjo bluzë, që mund të gjendet online tek “Thinkgeek”, ndriçon në prani të një rrjeti wireles (lidhje në internet pa perdorimin e kavove të rrjetit telefonik).
«Wi-Fi Detector Shirt», është prej pambuku dhe shënon menjëherë kur arrin të kapë sinjalin nga rrjetet 802.11b e 802.11g.
Çmimi: 30 dollarë (21 euro); funksionon me bateri normale AAA, dhe mund ta gjeni në të gjitha përmasat nga S në XXL.

Advertisements
Të etiketuara:
Posted in: kompiuter