Video e supermiut!

Posted on Nëntor 24, 2007 nga

0Pas lajmit te raportuar pak kohe me pare mbi krijimin e nje supermiu te manipuluar gjenetikisht, shtoj edhe nje video ku duken praktikisht aftesite e kesaj qenieje te krijuar ne laborator. Ne video shihet qarte ndryshimi midis nje miu normal dhe atij te krijuar nga shkencetare. Pyes veten cfare mund te dilte neqoftese aplikoheshin teori te ngjashme edhe tek njeriu, si minimum Maratona duhej te pakten ta 5 fishonte distancen per tu pershkruar qe te behej sadopak interesante. Nje diskutim me te gjere e gjeni te Selfmade Radio.

Advertisements
Të etiketuara: ,
Posted in: gjen