1 sekonde per cdo te semure me Sida…

Posted on 10 Dhjetor, 2007 nga

21Para pak kohesh, me 1 dhjetor ishte dita nderkombetare e luftes kunder sides. Organizata Boterore e Shendetsise deklaron se ka 33.2 million njerez te semure me Sida. Per ta bere me te kapshme se sa e rende eshte situata e perhapjes se kesaj semundje ne gjithe boten, ju ftoj te shihni videon me siper. Ne video per cdonjerin prej te semureve me Sida, ndizet nje qiri pergjate 1 sekonde. Per te pare se sa kohe do te duhej per te ndezur nje qiri per te gjithe njerezit e semure me sida mjafton vetem te kini pak durim dhe te shihni fundin e videos… Ka ardhur koha qe gjithsecili te jete pergjegjes per veprimet dhe pasojat e veprimeve te tij.

Posted in: AIDS / SIDA, HIV