Browsing All Posts published on »Shkurt, 2008«

Udhëtim rreth botës…

2 Shkurt, 2008 nga

1

Të përdoren automobilët dhe të mos ndotet ambjenti është një nga bindjet e tij, dhe për këtë bëri dhe këtë udhëtim pionierësh.Është thjesht një mësues zvicerian, Louis Palmer, që arriti këto ditë në Sidney, duke realizuar etapën e parë të udhëtimit rreth botës me një makinë me bateri (të ushqyera nga panelet diellore). Ai është […]

Po sikur KOHA te ishte duke u shnderruar ne HAPESIRE?

1 Shkurt, 2008 nga

19

Cfare do te ndodhte ne qofte se koha do te zhdukej? Duket si nje pyetje pak abstrakte dhe idiote dhe, ne qofte se universi u pergjigjet ne cdo pike ligjeve te fizikes aktuale, eshte per me teper edhe nje pyetje qe nuk ka pse te behet. Megjithate universi tone nuk eshte aspak i thjeshte. Dhe […]