HOME: Nje takim me planetin tone

Posted on 6 Qershor, 2009 nga

0Home eshte filmi i fundit ne rradhen e gjate te filmave-dokumentare mbi Token dhe njerezimin. Nje film qe jo rastesisht fillon me hapat e para te jetes ne toke, per te lene te kuptohet se hapat e fundit (te pakten per njerezit) mund te mos jene shume larg. Nje realizim mjaft interesant qe te ben te mendosh mbi menyren tone te jeteses dhe mbi te ardhmen e menyres sone te jeteses.

Filmi eshte i disponueshem ne YouTube deri me 14 Qershor 2009, dhe mund te shihet ne Anglisht, Frengjisht, Spanjisht Gjermanisht dhe Rusisht.

Per te gjithe ata qe lidhja e internetit ua lejon, ju keshilloj te shihni filmin ne HD. Imazhet dhe pamjet e mrekullueshme impresionojne se tepermi ne kete format.

Shikim dhe reflektim te kendshem!