Celular me 1928, nje shpjegim racional

Posted on Nëntor 2, 2010 nga

1
Nga siti i LiveScience.com vjen nje shpjegim racional mbi “misterin” e celularit te shfaqur ne filmin e Carli Caplinit, qysh me 1928. Ndryshe nga cmund te mendonin “ekspertet” qe e analizuan videon, asnje mister dhe asnje udhetim ne kohe nuk fshihej pas saj. Aparati qe gruaja ne video mbante ne dore, mundet te kete qene shume mire nje aparat primitiv per te ndihmuar degjimin.  Sic duket edhe nga fotoja me poshte, keto aparate kishin pak a shume madhesine e nje telefoni celular dhe duhet te mbaheshin ne te njejten menyre per te lehtesuar degjimin.

Advertisements
Të etiketuara: