Browsing All Posts filed under »Ajnshtajn / Einstein«

Zbulohet nje sistem i ri planetesh

16 Shkurt, 2008 nga

0

Me mire te themi nje mini sistem planetesh, pasi sistemi ne fjale perbehet vetem nga nje yll dhe dy planete te ngjashem me Saturnin dhe Jupiterin. Sistemi planetar ndodhet 5000 vite drite larg Tokes dhe rrotullohet rreth yllit OGLE-2006-BLG-109L (i cili se shpejti duhet te marre nje emer me konkret duke qene se eshte bere […]

Problem nga A.Ajnshtajn

1 Nëntor, 2007 nga

10

—— Klikoni mbi figurat për ti parë të zmadhuara .

(Ri)Konfermohet teoria e Ajnshtajnit!

7 Shtator, 2007 nga

0

Me sa duket teoria e Ajnshtajnit vazhdon akoma te ngjalle dyshime tek kerkuesit te cilet nuk reshtin se e veni ne prove. Pas testeve te ndryshme te kryera vitet e fundit me aparatura nga me precizet, nje tjeter kerkim konfermon saktesine e kesaj teorie. Autori i kerkimit eshte italiani Ignazio Ciufolini i cili ka perdorur […]