Browsing All posts tagged under »Hena«

Lindja dhe perendimi i… Tokes, te para nga Hena!

15 Nëntor, 2007 nga

33

Brenda laboratoreve kerkimore, midis shifrave, formulave pafund, ideve qe mund te ndryshojne boten, rastis ndonjehere qe te shfaqet nje nga ato situata, ku shkenca dhe e bukura e perceptueshme nga te gjithe njerezit normale te bashkohen dhe te krijojne nje efekt, qe eshte e paket te cilesohet si mbreselenes. Do te isha me te vertete […]