Browsing All posts tagged under »mbipesha«

Diabeti mund të kurohet me operim.

16 Nëntor, 2007 nga

39

Një studim nga Italia ka treguar se mund të shërohemi përfundimisht nga diabeti i tipit të II me një nderhyrje kirurgjike . Lajmi, është frut i një studimi dhe kërkimi dhe është një nga ata lajme që ju intereson të gjithë atyre që akoma sot nuk arrijnë të kontrollojnë sëmundjen nëpërmjet terapisë. Sepse shkaqe të […]