Browsing All posts tagged under »Studime të reja«

Diabeti mund të kurohet me operim.

16 Nëntor, 2007 nga

39

Një studim nga Italia ka treguar se mund të shërohemi përfundimisht nga diabeti i tipit të II me një nderhyrje kirurgjike . Lajmi, është frut i një studimi dhe kërkimi dhe është një nga ata lajme që ju intereson të gjithë atyre që akoma sot nuk arrijnë të kontrollojnë sëmundjen nëpërmjet terapisë. Sepse shkaqe të […]