Browsing All posts tagged under »zbulim«

Zbulohet nje sistem i ri planetesh

16 Shkurt, 2008 nga

0

Me mire te themi nje mini sistem planetesh, pasi sistemi ne fjale perbehet vetem nga nje yll dhe dy planete te ngjashem me Saturnin dhe Jupiterin. Sistemi planetar ndodhet 5000 vite drite larg Tokes dhe rrotullohet rreth yllit OGLE-2006-BLG-109L (i cili se shpejti duhet te marre nje emer me konkret duke qene se eshte bere […]