Browsing All posts tagged under »zemer artificiale«

Nje zemer e re artificiale kompakte dhe plotesisht e transplantueshme

29 Tetor, 2008 nga

0

Eshte prezantuar nga Alen Karpentier (Alain Carpentier) nje prototip zemre artificiale autonome e cila pritet te implantohet ne nje pacient brenda tre viteve te ardhshme. Karpentier eshte nje nga specialistet me ne ze te kesaj fushe. Themelues dhe drejtues i laboratorit te transplanteve te protezave kardike te Universitetit Paris VI, specialist i transplantit te organeve […]