Browsing All Posts published on »Maj, 2009«

Ida, hallka munguese e teorise se Darvinit

20 Maj, 2009 nga

17

Per te gjithe ata qe nuk e besojne akoma, fakti i kerkuar prej vitesh nga me skeptiket, hallka munguese e teorise se Darvinit qe lidh primatet me hominidet, tani eshte para syve te te gjitheve… Quhet Ida dhe eshte gjetur ne Messel te Gjermanise dhe eshte cilesuar si “mrekullia e tete e botes”. Eshte ajo […]