Browsing All Posts published on »Gusht, 2008«

E ardhmja e rikarikimit të baterive

23 Gusht, 2008 nga

1

Bateria që ngarkohet pa patur nevojë për prizë. Do jetë e mundur falë një teknike të re që vjen nga Mit dhe e zhvilluar së bashku me Intel Demostrimi i funksionimit të teknologjisë Wrel:një llampë ndizet larg prej burimit të energjisë dhe pa patur lidhje konrete me fije me të Imagjinoni të jeni duke ecur […]