Dita boterore kunder Sides

Posted on 30 Nëntor, 2010 nga

0
1 Dhjetori eshte dita boterore kunder Sides. Nje dite ne te cilen secili duhet te ndergjegjesohet dhe te ndergjegjesoje te tjeret mbi rrezikun e kesaj semundjeje qe vazhdon te perhapet dhe te marre jete njerezish.

Worldaidsday.org faqja e internetit e nje organizate angleze kunder sides, ofron nje sere sugjerimesh si te kontribuoje gjithsecili ne sensibilizimin dhe ne luften kunder semundjes. Sugjerimet jane nga me te ndryshmet: nga shitja e fjongove te kuq per te mbledhur fonde, tek lyerja e flokeve komplet me boje te kuqe per te sensibilizuar te tjeret. Klikoni ketu per te gjetur listen e plote!

Per te gjithe ata qe kane mundesine te bejne nje dhurim financiar, sot eshte dita per te bere dicka!

Per te gjithe te tjeret nje fjongo e kuqe ne puls ose nje “Like” i ketij postimi ne Facebook, ndoshta nuk do te ndryshojne boten por te pakten mund te ndergjegjesojne te tjere per ta bere!

Posted in: AIDS / SIDA, mjekesi